fuel probs - Honda Fury Forum VT1300CX - VT Cafe - Forum for Honda VT1300 Series Bikes (Sabre / Stateline / Interstate)

Jump to content


Photo
- - - - -

fuel probs


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 danny

danny

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 26 posts
  • Locationmontgomery al
  • Bike Info:2010 vt 1300 sabre
  • Miles on bike?:12000

Posted 27 August 2013 - 02:47 PM

Please help..I have a 2010 sabre was running fine..one day I went to crank it and it turned over fine but would not crank..getting fire to plugs but no fuel..I've heard the 2010 models have bad fuel pumps..is this true..it gave no signs of going out..it ran fine the day before..now it won't crank..it almost cranks..sputters then dies..any thoughts?...it just turned 12000 miles

# Advertisement

Advertisement

Posted Today, 03:59 PM



#2 springmaker

springmaker

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 12 posts
  • Locationnorthern Illinois
  • Bike Info:Fury
  • Miles on bike?:4700

Posted 16 May 2018 - 09:26 PM

You say it turns over but won't crank? To me that means the same thing. If it is turning over, it is cranking.

But it is not starting? This could be fuel delivery problems.  Did you check the fuel? I once went to a gas station and pumped in a tank full of water. ( the station corrected the problem)

check the fuel filter?



#3 Bob J

Bob J

    Advanced Member

  • Moderators
  • 4585 posts
  • LocationThe Driftless Area of Wisconsin
  • Bike Info:2010 Sabre
  • Miles on bike?:>25K not too bad for a bike that's parked for almost six months of the year!

Posted 16 May 2018 - 09:43 PM

Springmaker, the OP hasn't logged in for over 4½ years

 

Just sayin'   ;)






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users